Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- باتوجه به اهمیت مدیریت پسماند در بهبود زیست شهری و حفظ محیط زیست و نقش و جایگاه اصناف در اجرای سیاست های پسماند، جلسه ای با حضور سرپرست سازمان مدیریت پسماند و رئیس و هیئت رئیسه اتاق اصناف تهران برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، در این جلسه مهدی عزیزی سرپرست سازمان، صنوف تولیدی را پایه اصلی اجرای قانون کمک به ساماندهی پسماند (مصوب سال 99) اعلام کرد و گفت : پرداخت یک در هزار  عوارض پسماند از سوی واحدهای تولیدی در نهایت برای گسترش صنعت بازیافت هزینه خواهد شد و به رونق کسب و کار و اشتغال‌زایی می انجامد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او از آمادگی شهرداری تهران برای حمایت و اعطای مشوق هایی مانند استفاده از فضای تبلیغاتی شهری به اصنافی که گام های موثری در کاهش تولید و بازیافت پسماند برمی دارند، خبر داد.
در این جلسه همچنین در زمینه باز پس گیری کالاهای تولیدی و عرضه شده به مشتریان، جایگزینی کیسه های پارچه ای با پلاستیکی و استفاده چندباره از کیسه های پلاستیکی مباحثی مطرح شد.

در ادامه این جلسه، شادی مالکی معاون هماهنگی و ارزیابی امور مناطق سازمان مدیریت پسماند با ذکر برخی معضلات محیط زیستی ایجاد شده توسط واحدهای غیرمجازِ صنعت بازیافت و تهدید بهداشت شهروندان از سوی این واحدها، بر ضرورت جلوگیری از فعالیت عوامل غیرمجاز تاکید کرد.

قاسم نوده فراهانی، رئیس اتاق اصناف تهران نیز در این جلسه همکاری متقابل با سازمان مدیریت پسماند را گام مهمی در راستای مسئولیت اجتماعی اصناف برشمرد و اعلام کرد ساماندهی واحدهای صنفی و تولیدی در اولویت برنامه های اتاق اصناف و اتحادیه های زیر مجموعه قرار دارد.
در پایان این جلسه مقرر شد به منظور هماهنگی و پیگیری موضوعات فی مابین، کارگروهی متشکل از نمایندگان سازمان مدیریت پسماند و اتاق اصناف تهران تشکیل و جلسات مستمر برگزار شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهرداری تهران سازمان مدیریت پسماند اتاق اصناف تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۵۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ‌گونه کمبود آردی در اسدآباد نداریم

ایسنا/همدان رئیس اتاق اصناف اسدآباد اعلام کرد: هیچ گونه کمبود آردی در این شهرستان نداریم اما به علت کثرت تعداد نانوایی و کم بودن سهمیه تخصیصی آرد به آنها، نانوایی‌ها به سوددهی نمی‌رسند.

رسول قنبری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: شهرستان اسدآباد دارای ۱۲۰ واحد نانوایی بوده که سهمیه تخصیصی آرد به هر یک از این نانوایی‌ها شش کیسه است و به تبع آن به علت کم بودن تخصیص این سهمیه آرد تا حدودی با مشکل مواجه هستند.

رئیس اتاق اصناف اسدآباد در ادامه از پلمب ۴۶ واحد صنفی متخلف این شهرستان در سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: به منظور کنترل بازار در سال گذشته بیش از ۱۱ هزار و ۲۰۰ مورد بازرسی از صنوف شهرستان انجام گرفت که در این رابطه ۱۷۷ پرونده صنوف متخلف به تعزیرات معرفی و ۴۶ مورد نیز پلمب شد.

قنبری با بیان اینکه از کسبه و بازاریان اسدآبادی درخواست داریم به منظور جلوگیری از جریمه و تشکیل پرونده در اداره تعزیرات نسبت به درج قیمت اجناس و صدور فاکتور فروش به مشتری اقدام کنند، افزود: از مردم نیز درخواست می‌شود در صورت مشاهده عدم درج قیمت و ارائه فاکتور فروش این تخلفات را به اتاق اصناف گزارش دهند چراکه درج قیمت و ارائه فاکتور فروش از نقش مؤثری در پیشگیری و جلوگیری از گرانفروشی دارد.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت ۴۷۰۰ کسبه دارای پروانه در شهرستان اسدآباد خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۵۷۰ مورد جواز کسب و پروانه جدید توسط اتاق اصناف برای واحدهای صنفی شهرستان صادر شده است.

قنبری با بیان اینکه پیش‌بینی می‌کنیم در این بین هنوز ۶۰۰ واحد صنفی بدون کسب پروانه در سطح شهرستان فعالیت دارند، اظهار کرد: در صورت شناسایی چنین واحدهای صنفی بدون پروانه کسب علاوه بر اخطار لازم، برخورد می‌شود ضمن اینکه با الکترونیک شدن مجوزهای کاغذی فعالان اقتصادی، واحدهای فاقد پروانه کسب ناچار هستند برای اخذ شناسه یکتا خود اقدام کنند و در این رابطه دیگر نیازی به نظارت و بازرسی ما نخواهد بود.

وی یکی از مهمترین مطالبات بازاریان را کاهش ضریب مالیاتی دانست و گفت: امیدواریم با کاهش این مهم کسبه خرُد بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد؛ تهاتر نفت با چای و چوب سریلانکا
  • هیچ‌گونه کمبود آردی در اسدآباد نداریم
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • هشدار به پیمانکاران پسماند پایتخت درمورد بکارگیری کارگران زیر ۱۸ سال
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن